HTML

Arany Ember

Aranypiac, aranyárfolyam, aranyrúd, aranytömb, arany befektetés, befektetési arany - www.conclude.hu

HTML

Friss topikok

Linkblog

Clicky

2010.10.29. 07:16 Arany Ember

Aranybányát nyitottak turistáknak

Címkék: ausztrália gold turista arany aranybánya gloucester mine

Egy régi aranybányát nyitottak újra mint turisztikai látványosságot az ausztráliai New South Wales-ben. 

A Gloucester Advocate jelentése szerint, az ország idegenforgalmi minisztere, Jodi McKay nyitotta meg a  Mountain Maid Cold Mine nevű helyet.

A Copeland Tops Természetvédelmi területhez tartozó létesítményben 800 000 ausztrál dollárból (150 millió Ft) az összes hidat, deszkajárdát és turistaösvényt felújították és egy szabadtéri tanteremet és látogatói létesítmények sorát hozták létre. 

John Rosenbaum polgármester szerint: "Ez talán az egyik legismertebb dolog a mi vidékünkön. Ez egy történelmileg is jelentős fejlődési lehetõség Gloucester város számára." 

Az 1870-es években találtak először aranyat  a területen és a bányászat 100 éven keresztül folyt itt. Egy Mr. Saxby nevű úr bukkant először a nemesfémre a Back Creek elnevezésű területen. Miután híre ment a felfedezésének, kincsvadászok hordái özönlötték el a környéket, abban reménykedve, hogy õk is megtalálják a szerencséjüket. 

 

Befektetési arany-ezüst

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aranyember.blog.hu/api/trackback/id/tr632406633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása