HTML

Arany Ember

Aranypiac, aranyárfolyam, aranyrúd, aranytömb, arany befektetés, befektetési arany - www.conclude.hu

HTML

Friss topikok

Linkblog

Clicky

2010.10.28. 12:16 Arany Ember

Scarlett Johansson arany medál mellett döntött

Címkék: barcelona jelentés arany match point mango johansson scarlett medál vicky elevesztt cristina

Scarlett Johansson úgy döntött, hogy egyszerű ruhában, arany medállal jelenik meg egy vörös szőnyeges eseményen Barcelonában.  A színésznő a Mango Fashion Awards rendezvény színpadán jelent meg a spanyol városban, az InStyle jelentés szerint.

 
A harmadik éve megrendezett eseményen fekete minidress-t és azonos  színű vastagpántos magassarkú cipőt viselt a szinésznő. Johansson a kiegészítők minimális szinten tartása mellett döntött, nem viselt sem fülbevalót, sem karkötőt. Egy arany nyaklánc volt az egyetlen szikrázó darab a fekete ruhán.
Volt azonban egy másik dolog, ami felkeltette a nézelődők figyelmét, ez pedig a  25 éves színésznő új, középen elválasztott, rövidre vágott frizurája. A jól ismert hosszú tincsek eltűntek, helyébe egy sokkal rövidebb, tépett stílust választott. 
 
Johansson-t  számos sikeres filmben láthattuk, mint a Vicky Cristina Barcelona, a Leány gyöngy fülbevalóval, a Match Point és az Elveszett jelentés.

Befektetési arany-ezüst

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aranyember.blog.hu/api/trackback/id/tr132405142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása