HTML

Arany Ember

Aranypiac, aranyárfolyam, aranyrúd, aranytömb, arany befektetés, befektetési arany - www.conclude.hu

HTML

Friss topikok

Linkblog

Clicky

2010.11.23. 14:37 Arany Ember

Jön az arany aranykora

Címkék: árfolyam piac befektetés arany ezüst nemesfém aranypiac

Az arany a közelmúlt 6,7 százaléknyi korrekciója után elkezdett finoman felfelé kapaszkodni, az ezüst viszont 14,7 százalékos korrekció után vett fordulatot, és ismét a korábbi csúcsokat rohamozza. Az elemzők még mindig dicshimnuszokat zengenek a nemesfémek piacáról, és arról, mennyire alkalmas a gazdasági bizonytalanságok fedezésére. A rövidtávon kereskedőknek és a befektetőknek azonban szemmel kell tartaniuk a dollár erősödését, amely az év vége felé gyengítheti a nemesfém-árfolyamok támaszát.

 
A múlt hét kedd óta jelentősen csökkent az aranyban és az ezüstben spekulatív céllal elfoglalt hosszú pozíciók állománya, ami arra utal, hogy a második mennyiségi könnyítés előtti vételi pozíciók zöme kikerült a piacról. Emiatt aztán mindkét fém a magasabb régiók felé veheti az irányt, ahogy azt az elmúlt néhány nap is mutatta.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aranyember.blog.hu/api/trackback/id/tr852468004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása