HTML

Arany Ember

Aranypiac, aranyárfolyam, aranyrúd, aranytömb, arany befektetés, befektetési arany - www.conclude.hu

HTML

Friss topikok

Linkblog

Clicky

2010.11.08. 08:11 Arany Ember

Chanel aranya

Címkék: divat ékszer chanel arany nyaklánc karkötő fülbevaló coco handbag.com

 Úgy tűnik, hogy ebben a szezonban az egyik legnagyobb stílusikon, Coco Chanel is megihleti az ékszer tervezőket. A Handbag.com divat és szépség igazgatója, Danielle Radojcin nyilatkozata szerint a divatékszerek jelenlegi népszerűségüket nagy részben a híres francia divatháznak köszönhetik.

 
"Azt hiszem, ehhez annak is sok köze van, hogy a közelmúltban több életrajzi mű jelent meg Coco Chanel-ről” - magyarázta a szakember.
 
Chanel-nek számos arany ékszere van a  Camelia termék vonalban, amelyből a leghíresebb a 18 karátos sárga arany fülbevaló, ami kis levelekből és rózsákból áll, de nagyon népszerűek  a Mackintosh stílusú vékony láncok, valamint a hozzájuk  tartozó arany medál nyaklánc is.
 
A kollekcióban van  egy nagy arany koktél gyűrű, amelyet egy fehér achát virág díszít. Az igazgatóasszony úgy véli, hogy továbbra is nagy lesz a kereslet a nagyobb méretű ékszereke és órák iránt is. 
 
Gabrielle Bonheur „Coco” Chanel (Saumur, 1883. augusztus 19. – Párizs, 1971. január 10.) francia divattervező, a Chanel divatház alapítója, a 20. század első fele divatjának egyik legmeghatározóbb személye.
 
Tartós divattá tette a rövid szoknyát, a „kis fekete ruhát”, a csillogó kosztümékszereket és mindenekelőtt a világ legünnepeltebb parfümjét, a Chanel N°5 – öt. Hosszú élete során botrányos szerelmi ügyei számos pletyka forrásául szolgáltak. Chanel sok történetet kitalált életéről, és számos tényt eltúlzott, de a valóság néha izgalmasabbnak bizonyult, mint a fantázia.
 

Befektetési arany-ezüst

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aranyember.blog.hu/api/trackback/id/tr272432028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása