HTML

Arany Ember

Aranypiac, aranyárfolyam, aranyrúd, aranytömb, arany befektetés, befektetési arany - www.conclude.hu

HTML

Friss topikok

Linkblog

Clicky

2010.11.12. 12:14 Arany Ember

Aranygyűrű és 4 millió a pókergyőzelemért

Címkék: verseny bajnokság póker world gyűrű arany series győztes ring circuit wsopc biloxi

A Mississippi-öböl partján levő Biloxiban megrendezett pókertornán, a 288 versenytársát megelőző győztes egy arany gyűrűt is kapott.

Aaron Brant emellett 19.585 dollárt (kb 4 000 000 Ft) is bezsebelt a World Series of Poker Circuit (WSOPC) Ring  torna során, amit az IP Resort Hotel and Casino-ban rendeztek.

345 dollárjába került bekerülnie az eseményre, a résztvevők száma viszont már az első nap játékai után 20 főre csökkent.

A bennmaradók is folyamatosan kiestek, amíg már csak kilenc fő maradt a döntőt jelentő asztalnál. Ekkor már Brant büszkélkedhet a legtöbb ősszegyüjtött zsetonnal.

Végig Ő vezetett az utolsó szakaszban is, legyőzve az ezüstérmes Justin Gates-t.

Timothy Burt, a 30 éves profi pókerjátékos a Mississippi állam beli Granadából, szintén megszerezte a WSOPC aranygyűrűt a közelmúltban Biloxiban, miután 70 ellenfelet győzött le a  HORSE nevezetű, többféle pókerfajtát felvonultató versenyen.

Befektetési arany-ezüst

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aranyember.blog.hu/api/trackback/id/tr112444236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása