HTML

Arany Ember

Aranypiac, aranyárfolyam, aranyrúd, aranytömb, arany befektetés, befektetési arany - www.conclude.hu

HTML

Friss topikok

Linkblog

Clicky

2010.11.25. 09:16 Arany Ember

Harapás helyett használjon mágnest!

Címkék: mágnes vizsgálat arany ellenőrzés tisztaság hamisítvány hitelesírés

 Sokféle egyszerű módszert ajánlanak a szakértők arra, hogy kiderüljön, valóban igazi aranyat vásárolunk-e. Sokszor nagyon nehéz eldönteni, főleg az avatatlan szem számára, hogy a kezünkben tartott darab igazi-e vagy hamisítvány

A hamis ékszerek nagyon elterjedtek, hiszen szabad szemmel sokszor nem lehet megmondani, mennyire értékes az adott darab, vagyis mennyi aranyat tartalmaz valójában. A legtöbb hamisítvány tartalmaz valamennyi aranyat, de általában csak futtatást. A hamisítványok kiszűréséhez lehetnek hasznosak a következő tanácsok.

  • Vásárláskor vigyünk magunkkal mágnest, amit helyezzünk az arany mellé. Ha vonzza kiválasztott darabot, akkor természetesen nem valódi aranyat tartunk a kezünkben.
  • A hamisítványok a hordás során a bőrön elszíneződnek és fokozatosan elvesztik a csillogó fényüket.
  • Azok, akik hivatalos véleményt szeretnének kapni, lehetőségük van arra, hogy röntgen felvételt készíttessenek a kiválasztott darabról, ami teljes biztonsággal megmutatja a termék hiteles-e vagy sem.


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aranyember.blog.hu/api/trackback/id/tr922471980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása